Politici beloven zoveel…

Afbeelding

 

Vandaag weer een mooie campagnedag. Het CDA was te vinden in alle winkelcentra in Huizen.  Op deze foto sta ik in winkelcentrum Holleblok. Ook maakten we een mooie fietstocht door het dorp. Zoals altijd: het CDA was zichtbaar aanwezig.

In de winkelcentra heb ik met veel inwoners gesproken. Het was geweldig om veel sympathie voor het CDA te horen. Nu komt het er op aan dat deze symphatisanten ook echt op het CDA gaan stemmen. Een veel gehoorde opmerking was dat politici zoveel beloven, maar er na de verkiezingen niet veel van waar maken. Gelukkig kon ik de mensen dan verwijzen naar de resultatenpagina op de website van het CDA Huizen:

http://verkiezingen.cdahuizen.nl/resultaten/

Hieronder een overzicht van een paar opmerkelijke resultaten van het CDA in Huizen:

 1. CDA heeft initiatief genomen om glasvezel in Huizen mogelijk te maken.
 2. Op initiatief van het CDA is een fietsplan opgesteld, waardoor het gebruik van de fiets in Huizen wordt gestimuleerd.
 3. CDA-wethouder Janny Bakker heeft de ‘Huizer aanpak’ van maatschappelijke ondersteuning gerealiseerd. Mensen bepalen in Huizen zelf welke ondersteuning zij nodig hebben. Zij houden ook zélf de regie over hun leven. Dit heeft geleid tot grote tevredenheid van de inwoners van Huizen, die deze ondersteuning nodig hebben. De ‘Huizer aanpak’ is inmiddels ook in de regio Gooi en Vechtstreek ingevoerd.
 4. Naleving van de ‘Balkenendenorm’ (beperking van salarissen voor bestuurders in de publieke sector) in onze gemeente.
 5. Initiatiefvoorstel van het CDA heeft geleid tot de projecten ‘Meedoen’ en ‘Meewerken’. Hierdoor kunnen mensen in de bijstand weer een zinvolle bijdrage leveren aan de maatschappij. Bovendien zetten zij een stap in de richting van betaald werk.
 6. CDA-wethouder Janny Bakker heeft er voor gezorgd dat Huizen de bureaucratische controle op de besteding van het PGB heeft afgeschaft. Daarmee is veel narigheid bij burgers verdwenen én er is veel geld bespaard.
 7. Door realisatie van de WMO-taxi door CDA-wethouder Janny Bakker beschikken ouderen en mensen met beperkingen nu over een kwalitatief hoogstaand vervoerssysteem.
 8. Huizen heeft als eerste gemeente in de regio samen met de Ambulancevoorziening de AED burgerhulpverlening ingevoerd. Bij hartstilstand telt elke seconde!
 9. CDA heeft het initiatief genomen om een fonds op te richten die het onderzoek naar de historie van Huizen stimuleert.
 10. CDA heeft het initiatief genomen om vanaf 2014 een natuurijsbaan mogelijk te maken op de Wolfskamer.
 11. Het CDA heeft actieve medewerking  verleend aan de wens vanuit de winkeliersvereniging ‘Hart van Huizen’ om te komen tot een BIZ (Bedrijven Investerings Zone).
 12. Een stijging van de werkgelegenheid in de toeristische sector (vooral in de horeca) van maar liefst 19,5%!
 13. Door een motie van het CDA is er nu meer sfeer in hoofdwinkelcentrum door plaatsing van een schutting met groen en historische foto’s voor het ‘gat van de Keucheniusstraat’. 

Kortom, het CDA maakt haar beloften waar: een betrouwbare en betrokken partij.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s