De Nieuwe Bussummerweg wordt veiliger

Image

Onlangs kreeg de CDA-fractie een vraag van iemand die aan de Nieuwe Bussummerweg woont of het CDA haar verkiezingsbelofte nakomt om het aantal verkeersongelukken te verminderen. In ons verkiezingsprogramma staat namelijk dat we voor het deel tussen de Crailoseweg en de Ceintuurbaan een verbod voor vrachtwagens en een vrijliggend fietspad willen.

Ik kon haar vertellen dat er tijdens de onderhandelingen over de nieuwe coalitie stevig gesproken is over verkeersveiligheid in ons dorp. Het onderwerp gaat elke partij ter harte. In het nieuwe coalitieprogramma staat daarom dat er uiterlijk in 2015 een integraal plan voor verkeersveiligheid moet komen. Ook voor de Nieuwe Bussummerweg.

Het mooie is dat het nieuwe college ook werk gaat maken van burgerparticipatie. Belanghebbenden (dus o.a. de mensen die aan de Nieuwe Bussummerweg wonen) worden al bij de planning en de voorfase van de besluitvorming betrokken.

Volgens mij wordt de kans op minder verkeersongelukken inderdaad groter en komt het CDA Huizen haar verkiezingsbelofte na. Eind 2015 kom ik hier op terug.

 

 

 

 

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s