Wie is Kees?

Ongeveer 10 jaar geleden heb ik mijn brede politieke belangstelling omgezet in een actief lidmaatschap van het CDA. Ik ben kort daarna lid geworden van de gemeenteraad in Huizen. De gemeenteraad vervult in de lokale democratie een cruciale rol. De raad bepaalt namelijk het beleid in de gemeente én controleert het college van Burgemeester en Wethouders. Ik doe mijn werk als raadslid daarom met veel plezier.

2014-01-03  Foto1 KeesIn de afgelopen acht jaar heb ik me in de raad met verschillende onderwerpen bezig gehouden, zoals ruimtelijke ordening, financiën, sport en veiligheid. Maar de onderwerpen die mij het meest aan het hart liggen, zijn de zorg, de maatschappelijke dienstverlening (WMO) en de jeugdzorg. Door mijn langdurige en gevarieerde werkervaring (o.a.  verpleegkundige, directeur zorg en sinds enkele jaren inspecteur in de gezondheidszorg) ben ik in staat om de ontwikkelingen op dit gebied kritisch te volgen en de politieke agenda te beïnvloeden. Ik houd me dus graag met de inhoud van het beleid bezig: daar ligt mijn kracht.

Ik vind het belangrijk mensen te ontmoeten en met hen te spreken over wat hen bezig houdt. Dat geeft mij inspiratie om mijn werk goed te doen. Ik houd ook van het politieke debat om de standpunten van het CDA luid en duidelijk naar voren te kunnen brengen. Tegelijkertijd zoek ik de samenwerking met andere partijen, want samen bereik je meer. Uiteindelijk gaat het er namelijk om resultaten te boeken waar de inwoners van Huizen wat aan hebben.

Advertenties

2 reacties op Wie is Kees?

  1. Klaas-Jan Dunnink zegt:

    Heel veel succes Kees!
    Als oud- medewerker van je kan ik onderschrijven dat je inderdaad een enorm betrokken mens bent, met veel kennis en betrokkenheid bij de zorginhoud. Helaas woon ik niet in Huizen, maar ik had zeker op je gestemd!

    Vriendelijke groet,
    Klaas-Jan Dunnink

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s